Helyi népszavazás eredménye: politikailag érvényes 76% IGEN

A 2018. február 18.-ai helyi népszavazás részletes eredményei tegnap este kikerültek végre a NVI weboldalára így végre elérhető lett a Belső-Erzsébetváros 10,5 szavazókörének eredménye. A részvételi arány senkit nem ért meglepetésként hiszen mindenki tudta, hogy nem lesz meg az 50% + 1 fő, még az országgyűlési választásokon sem volt meg soha.

A népszavazás érvénytelen lett, de a fidesz 2016. október 2.-án bevezette a politikai érvényesség fogalmát így a gyakorlatilag ugyan ilyen részvételű szavazás eredményes lett. Gyakorlatilag ugyan abban a témakörben szavazhattunk most is, mint 2016. október 2.-án a közterületeinket összepiszkító party migránsokról akik nem tartják be a törvényeinket, és ehhez a kocsmások, a kerület vezetése, és még a hatósági szervek is asszisztálnak.

Belső-Erzsébetváros 10,5 szavazókör:

2018. febr. 18. 2016. okt. 2.
Névjegyzékben szereplők: 10.973 10.919
Érvényesen szavazott: 23% 29,2%
Eredmény: igen: 76,2% nem: 97,7%

Forrás: link, link

A népszavazás eredménye egész szép lett, gyakorlatilag a civelek nulla forintból majdnem ugyan azt a részvételt tudták elérni, mint a fidesz vezetés milliárdokból. Ráadásul itt még több elismert törvénysértés is közrejátszott. A helyi népszavazás nem lett kiplakátolva rendesen, a letépkedett plakátok nem lettek pótolva, nem lettek biztosítva a törvényben előírt kampányhelyek, a szavazókörök nem lettek megfelelően kiplakátolva, és a kocsmalobbi a civilek nevében terjesztett hamis szóróanyagokat.

Bár a kocsmalobbi ünnepel a fidesz mintára készült sorvezetőjével, ami a kérdésekre az adandó válaszokat tartalmazza de a helyi népszavazás ugyan azt az eredményt hozta, mint a 2016.-os. Belső-Erzsébetváros lakossága igent mondott az esti zárórára és nem kérnek az utcáinkat telepiszkító törvényeinket be nem tartó party migránsokból!

Az eredmény 76,2% igen, ami alapján a kerület vezetésének el kell rendelnie az egységes esti zárórát és biztosítania kell az összes kerületi lakos számára az alapvető jogokat!

 

 

OrangeBox